2011-05-18 6 views
心有不甘因為上回錯過下午茶時段, 今日實食無痴牙 下午茶時段以5:30 前落單為準我倆五點已就坐, 但店內只有一枱客人 我們分了兩次落單, 因為唔想一次過成枱都係食物會有強列的壓迫感 要講講 : 下午茶的優惠是一碟兩件的壽司會加送一件 (抵..抵..抵..) 再以東亞信用咭消費換來85折的三文魚刺身及加洲卷, 感覺更抵食 我們點了共十四碟壽司, 刺身等 (變相多了14件壽司), 味道不過不失, 總之食完無後悔或者肚痛, 唔好話我要求低, 我地只係睇餸食飯遮 火灸系列: 分別是鮭魚; 鮭魚腩; 長腳蟹棒; 帶子等 壽司分別有愛到死的玉子; 蟹柳; 鮭魚; 油甘魚, 鱆紅等刺身有: 三文魚 卷物 : 加洲卷 軍艦 : 三文魚子; 螺肉等 (紫菜如上次食過一樣腍) 最後以可樂加芝麻雪糕作結 (喜出望外雪糕上付上脆口的朱古力蛋卷)
心有不甘因為上回錯過下午茶時段, 今日實食無痴牙

下午茶時段以5:30 前落單為準
我倆五點已就坐, 但店內只有一枱客人

我們分了兩次落單, 因為唔想一次過成枱都係食物
會有強列的壓迫感

火灸系列: 分別是鮭魚; 鮭魚腩; 長腳蟹棒; 帶子等
壽司分別有愛到死的玉子; 蟹柳; 鮭魚; 油甘魚, 鱆紅等
刺身有: 三文魚
卷物 : 加洲卷
軍艦 : 三文魚子; 螺肉等 (紫菜如上次食過一樣腍)

2011-05-08
Waiting Time
0 Minutes (Dine In)
$115 (Dinner)