2012-10-10 921 views
小妹常常有個怪習慣, 就係突然有咩想食既, 可以連續食好多日! 好似一個星期連續食3-4日南記..3-4日豆漿粢飯..仲有就係3-4日既忌廉汁天使麵!所以今日我突然好想食饅頭 (又連續食左三日), 我又順便走左去唐記買埋點心食!走左去買左7個饅頭同一個點心都係三十蚊到, 咁多饅頭可以夠醫幾個人的肚子了! 所以真係幾抵食!唐記的外賣紙兜設計精美, 小妹忍不住要讚美一番呢!奶皇包 (約$3-4), 大大個奶皇包, 不過皮挺厚! 麻麻地鵪春蛋燒賣 ($12/4粒), 好耐冇去飲茶了, 突然見到有呢款舊式點心買! 梗係即刻買啦~燒賣入面包了主角鵪春蛋, 蝦和豬肉等等! 蝦肉尚算彈牙, 不錯!*如果點心款式有更多選擇就好了!

走左去買左7個饅頭同一個點心都係三十蚊到,
咁多饅頭可以夠醫幾個人的肚子了! 所以真係幾抵食!
唐記的外賣紙兜設計精美, 小妹忍不住要讚美一番呢!
奶皇包
鵪春蛋燒賣
*如果點心款式有更多選擇就好了!
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)
$12 (Dinner)
鵪春蛋燒賣