2024-12-13 0 views
早幾天的到訪。我點的是慢煮雞胸, 朋友是crab 意料。店入風格好明顯比你知係一間過來chill . cake & coffee的店鋪,本主試pancake的心情過來,但胃真係唔爭氣.... 要食最簡單simple的慢煮雞胸。坦白主食真的很一舨,慢煮雞完全是掉入水去煮, 切的時候都係一條條肉,仲鞋過手撕雞... 同菠蘿真係一d都唔夾,兩者也不見得有調味。意粉味道也很淡,白色的醬完全沒有驚喜... 可惜可惜。coffee 我點咗caramel popcorn latte,10000000個推介大杯好味有心機 (所以我完全係忘記哂雞胸有幾難食)甜品再點咗個培茶cheesecake,淡淡的一點也不會肥膩,腸胃差人仕如我食足一件都無難道。諗番轉頭飲品latte > cake > pasta > chicken breast,真係一間有趣的餐廳

坦白主食真的很一舨

coffee

大杯好味有心機 (所以我完全係忘記哂雞胸有幾難食)