2024-09-29
細個皇太后👭🏻成日帶我黎鱷魚恤中心飲茶🫖,依家到我帶番佢啦😌印象中我地未食過依間,所以鍾意試新野既𝟐母女,就即刻決定左😂店內有超大電視📺 • 天花掛滿水晶燈💎,仲有細個必衝去睇既魚缸🐟木桶豆腐花,仲係推車仔🛒嫁,好有回憶💭~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 💁🏻♀️蝦餃 • 燒賣一定係飲茶切嗌既點心🥢依𝟐款都係大大粒,個名都有個"皇"字真係有原因🤪▪月半灣水晶蝦餃皇啖啖都係滿滿蝦肉🦐,外皮唔會好厚🥟.▪蟹籽燒賣皇 豬肉唔會實的的🐷.▪鮑汁炆雞腳炆得夠入味,但又唔會甩甩下🐥腳掌位好飽滿,仲有大粒花生墊🥜.▪蟲草花貴妃雞靚粥真係冇諗過係咁大碗。勁多雞件🐔 • 蟲草花,粥底綿綿☁️☁️雞油令粥變到黃色,但食落又唔會油淋淋💛 加埋蔥 • 胡椒粉,正正🥄.▪脆蝦紅米腸粉 滑滑腸粉皮包住🤲🏻米脆脆網皮春卷🫔,(春卷餡)蝦 • 木耳 • 菜🥬 • 甘筍🥕....▪茶(可揀)🫖鐵觀音 / 香片 / 壽眉/ 普洱 .讚讚店員們💕服務好好 • 有禮貌,主動幫我地加水 • 換碟....~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•🔺需加𝟏𝟎
木桶豆腐花,仲係推車仔🛒嫁,好有回憶💭
💁🏻♀️蝦餃 • 燒賣一定係飲茶切嗌既點心🥢
依𝟐款都係大大粒,個名都有個"皇"字真係有原因🤪
▪月半灣水晶蝦餃皇
啖啖都係滿滿蝦肉🦐,外皮唔會好厚🥟
▪蟹籽燒賣皇
豬肉唔會實的的🐷
▪鮑汁炆雞腳
炆得夠入味,但又唔會甩甩下🐥腳掌位好飽滿,仲有大粒花生墊🥜
▪蟲草花貴妃雞靚粥
▪脆蝦紅米腸粉
▪茶
(可揀)🫖鐵觀音 / 香片 / 壽眉/ 普洱
讚讚店員們💕
服務好好 • 有禮貌,主動幫我地加水 • 換碟...
🔺需加𝟏𝟎% 服務費