2024-12-24
Owens @owens_hongkong 📍:將軍澳唐德街9號將軍澳中心1樓135A號舖🚗:將軍澳地鐵B2出口 步行5分鐘📞:+852 9588-6916💲:~HKD 310/head for dinnerFood quality✔️:二人餐、熱情果菠蘿乳酪、意式白酒煮蜆、紫薯芋泥麻糬卷蛋、開心果麻糬提來米蘇、露絲瑪莉香草燒羊架👌🏼:蒜蓉/芝士焗生蠔、是日餐湯、是日沙律、北海道帶子墨魚汁意大利粉、露絲瑪莉香草燒羊架、戀愛世紀、牛角窩夫配雪糕總結:😋呢餐係我喺cafe食過最豐富嘅二人餐 前菜主菜甜品飲品都齊 飽到突 食咁多樣都冇伏好食仲有幾款值得一試😋佢啲甜品🍧都好食 紫薯芋泥麻糬卷蛋同開心果麻糬提來米蘇都係必試 卷蛋好鬆軟 提來米蘇都濃開心果味😋熱情果菠蘿乳酪🧀好飲 勁足料 意式白酒煮蜆 蜆大粒酒味濃😋香草燒羊架一上枱就勁香 點咗5成熟剛剛好😋一定要讚服務 人手好充足 見你食蜆滿碟都係殼會主動幫你換碟 同埋我哋叫咗好多碟 不過收碟好快 冇一上枱發現唔夠位放嘅尷尬😳🤔叫咗個二人餐 前菜有蒜蓉/芝士焗生蠔 是日餐湯 是日沙律🥗 有啲份量唔係幾啖就冇 蠔🦪都大粒🤔北海道帶子墨魚汁意大利粉🍝唔
📍:將軍澳唐德街9號將軍澳中心1樓135A號舖
🚗:將軍澳地鐵B2出口 步行5分鐘