2020-07-08
Without Dumpling, it's not worth living💕...耐唔時 都會心思思想食餃子🥟,呢間餃子店會係我既之選。餃子種類多,湯餃/煎餃 都可以按唔同口味去選擇,而且好足料,真係可以瘋狂吃餃子。.ll $73Matsutake Mushroom & Pork (with Soup)ll $62Chives & Pork w/ Black Fungus, Cabbage & Porkll $56Coriander & Pork Dumpling Noodle Soupll $28Hawthorn Pear Waterll $28Honey Lemon Barley Water.Boiled Dumpling 味道出;Pan Fried 就食落香口。兩種都唔錯,食湯餃跟湯,足料飲落真係唔錯。喝完狀元九鼎湯,不怕醫生開藥方👻。.松茸好處多,製作餃子🥟 健康又好味,出面較少見。而普通餡料:韭菜、芫茜、椰菜,簡單既味道,確係最長久既味道。.飲品多面,自家煲製既山楂雪梨水🍹 &蜂蜜檸檬薏米水🍹,都唔錯。喜歡甜一點 可揀選雪梨水清潤又清甜。..來餃掂 包搞掂;吃水餃 睡好餃
l[至尊松茸豬湯餃 跟狀元九鼎湯]l $73
l[韭菜豬肉餃 拼雲耳椰菜豬肉煎餃子]l $62
l[芫茜豬肉餃子麵]l $56
l[自家製山楂雪梨水]l $28
Hawthorn Pear Water
l[蜂蜜檸檬薏米水]l $28
Honey Lemon Barley Water
來餃掂 包搞掂;吃水餃 睡好餃;吃餃子 暖肚子;吃餃子 健康好身子。最後希望你。。吃餃子 過上好日子❣️。
×××[餃掂手工餃子雲吞專門店 -Nom Nom Dumpling]×××