2023-07-10
今日又要介紹一間手搖飲品店俾大家☺️呢間位於旺角鼓油街,招牌充滿y2k嘅cyber風😆除此之外,仲有佢地🐷🐷,非常可愛又吸睛🐽本身自問鍾意食苦瓜,就算好苦都頂到😁見呢間舖頭有苦瓜檸檬茶,非常吸引🤣🤣即刻要試一試佢苦瓜檸檬茶入口幾清新,苦瓜味唔會好濃,同檸檬都幾夾🤤就算平時唔食苦瓜嘅人都應該接受得到,而且苦瓜仲可以清熱氣,以後涼茶都可以少飲🤭馬蹄甘蔗奶茶入面有馬蹄粒同甘蔗粒,仲有好似愛玉嘅配料,勁豐富😝味道方面屬於比較清新嘅,奶味非常出,反而茶味就唔太突出😊而家佢哋買兩杯仲可以送一粒豬仔,或者like 社交平台都一樣可以獲得❤️ 每杯飲品仲有麻雀俾你,我都已經儲緊☺️☺️唔知可唔可以儲夠一套呢?🤭🤭📍 茶救星球蔬果茶 (旺角)旺角豉油街33號裕旺大廈地下B號舖#手搖 #茶救星球 #旺角飲品推介 #夏天恩物 #人氣手搖店 #高質推介 #苦瓜檸檬茶 #馬蹄甘蔗奶茶 #旺角 #油尖旺 #苦瓜茶 #首創苦瓜檸檬茶 #yummy #foodie #香港探店
苦瓜檸檬茶
馬蹄甘蔗奶茶
而家佢哋買兩杯仲可以送一粒豬仔,
或者like 社交平台都一樣可以獲得❤️
📍 茶救星球蔬果茶 (旺角)
旺角豉油街33號裕旺大廈地下B號舖