2022-09-04
上次試過佢地嘅超班嘅蝴蝶酥同麻薯波波之後,趁住就黎中秋緊係要試埋佢地出名嘅月餅啦😋雙黃白蓮蓉月餅 (四個裝) ($278) 蛋黃顏色金黃,味道咸香,白蓮蓉夠香又軟滑,而且甜度剛好唔會膩,怕甜嘅朋友仔都可以一試😺雙黃金腿五仁月餅 (四個裝) ($398) 今年呢款係全新配方黎,材料非常豐富,有白瓜子仁,南瓜子仁,合桃仁,杏仁,咸蛋黃,火腿絲,白芝麻等等,食落有層次,充滿口感,大滿足☺️四式茶味奶黃迷你月餅 (四個裝) ($178) 一盒有四隻味,分別有伯爵茶,小山圓抹茶,炭焙烏龍,同白蘭花烏龍, 全部茶味都好突出😍又香又濃,尤其炭焙烏龍同伯爵茶味,令人食唔停口🥰花生醬味迷你奶黃月餅 (四個裝) ($168) 花生味香濃吸引,連同奶黃一齊食味道更昇華,好似我呢d花生控係會招架唔住😻迷你奶黃迷你月餅 (四個裝) ($168) 只有奶黃嘅月餅令其奶香味道更加突出,名付其實皮薄餡靚,唔會太甜或膩,奶黃控一定鍾意👏🏻每款月餅盒都有懷舊+獨特新穎嘅設計,試完亦有驚喜,外表內涵都好高質,同預期一樣完全無失望❤️未食過嘅朋友仔不防一試,或者送禮都唔錯,如果唔係過咗今年中秋就要等下年喇🙆🏻♀️
雙黃白蓮蓉月餅 (四個裝) ($278)
雙黃金腿五仁月餅 (四個裝) ($398)
四式茶味奶黃迷你月餅 (四個裝) ($178)
花生醬味迷你奶黃月餅 (四個裝) ($168)
迷你奶黃迷你月餅 (四個裝) ($168)