2023-01-21
🐮燒牛舌本身就中意食牛舌~ 呢度牛舌除咗燒得夠熱,又夠彈牙QQ之外,仲有甜甜地、少少酸嘅菠蘿味🍍嘅汁點嚟食😎 一流~值得Encore~🐟三文魚刺身厚切,鮮甜,值回票價!😀🍣壽司盛合 美刺身壽司基本上都算得上係新鮮,鮮甜;延續左三文魚刺身嘅鮮甜。但我都中意食熟嘅鰻魚壽司,醬汁再加上芝麻,都幾香😛吞拿魚壽司:飯同埋刺身嘅比例啱啱好🥚溫泉蛋天婦羅我呢個組合有啲似蘇格蘭一個名菜,都係將雞蛋拎去炸。但係日本嘅做法,就嚟得更加好味😋 因為外面嘅炸粉漿更加薄、裏面嘅溫泉蛋係留心,感覺就冇咁漏、再點埋天婦羅汁就更加開胃👍🏼🥞洋風鰻魚班戟冇諗到佢咁好食,外面少少甜嘅班戟薄皮包住牛油果、芒果、蟹籽、鰻魚……都係比較林申嘅材料,但佢哋嘅味道交匯埋一齊好夾🌟 真心 おすすめ!
🐟三文魚刺身
厚切,鮮甜,值回票價!😀
🍣壽司盛合 美
刺身壽司基本上都算得上係新鮮,鮮甜;延續左三文魚刺身嘅鮮甜。但我都中意食熟嘅鰻魚壽司,醬汁再加上芝麻,都幾香😛 吞拿魚 壽司:飯同埋刺身嘅比例啱啱好
🥚溫泉蛋天婦羅
🥞洋風鰻魚班戟