2023-05-23
很少可試食墨西哥菜式,覺得好新奇😁😁三人叫了墨西哥玉米餅配手絲雞,水牛城雞翼,墨西哥燒雞以及牛油果意粉😊😊首先嚟到墨西哥玉米餅配手絲雞,一嚟到真係哇一聲,估唔到咁大份量,但真係要盡快食比較好味,因為當放得耐咗啲玉米餅俾啲醬整到唔脆,就冇咁好食,但佢配埋啲芝士醬,好似食緊薯片咁水牛城雞翼如果你唔食得辣就唔好叫喇🤣🤣因為都比較偏辣,雞翼醬都好濃郁牛油果意粉一嚟到嘅感覺只係覺得份量唔太多,之後夾咗一啖食,一食落口好濃同creamy 嘅牛油果味,佢算係有陣清新既果味,不過由於太creamy, 所以食兩啖岩岩好,如果一個人食晒都會有啲漏最後就係墨西哥燒雞配薯角我覺得依個菜最出色,值頭啲配菜薯角都好脆好好味,而燒雞有半隻燒雞多我哋三人食咗六百幾蚊,整體嚟講我覺得好唔錯,而且環境有個特色牆可比人拍照,份量都算多,我一行三人都食唔晒😂但留意留佢晏晝時間只做到3點半就收,如果晏咗嚟食可能時間有啲趕😄😄
水牛城雞翼
如果你唔食得辣就唔好叫喇🤣🤣因為都比較偏辣,雞翼醬都好濃郁
牛油果意粉
最後就係墨西哥燒雞配薯角