Hiring
$16,300-$19,500
Monthly
$55-$80
Hourly
lunch後要開會,當然要買杯吃茶三千幫自己打打氣!👩🏻‍💻自從科學園都開咗分店,真係幾乎日日都去飲~🐽吃茶三千一開香港分店即刻大受歡迎~佢地以量身打造嘅萃茶機萃取茶飲,提供六款鮮萃茶,松針綠茶、水仙桂花、玉露青茶、鳳眉紅茶、凍頂烏龍、決明子紅烏龍🫖🫖同事order咗強勢回歸嘅香橙冰茶~~🍊開始變得悶熱嘅天氣,飲一杯使用松針綠茶作茶底嘅香橙冰茶,真係透心涼又消暑~我下次都想試下!🧊而我就飲返招牌國王珍珠奶茶🧋鳳眉紅茶+ 皇家厚奶+ 國王珍珠,簡直係絕配!超愛皇家厚奶嘅濃厚奶味呀🍼雖然茶飲要等待大約15分鐘,不過茶底是用萃茶機現萃茶葉而成,所以係值得嘅!