2022-10-25 334 views
🐡四圍游,周圍食 - 巴蜀烤全魚🐡路過九龍城,見到呢間小店有賣魚湯米線,好似幾吸引咁,所以就試試佢。佢嘅Menu有D位幾Fun,例如:魚咀嘅英文係 Fish Tsui XD,增添一點喜感。🐟酸菜魚片米線 ($70)🐟無諗過佢碗米線會咁大碗!勁足料!酸&辣Balance得好好,唔會太酸,又唔會太辣,正😄!魚片都煮的好嫩滑,唔會Overcooked。米線都爽口,好食!🐟鮮魚片米線 ($48)🐟試埋佢嘅鮮魚片米線,湯底係好香濃嘅魚湯,Feel到係好足料咁煲出嚟,而且冇咪精,會想飲多幾啖佢嘅湯。魚片都係剛剛好,嫩滑。米線,我特登叫佢寫淋D,可以試到唔同質地嘅米線。淋米線都好食😋。食物:🐠🐠🐠🐠🐠環境:🐠🐠🐠🐠價錢:🐠🐠🐠🐠🐠服務:🐠🐠🐠🐠Overall:🐠🐠🐠🐠
🐡四圍游,周圍食 - 巴蜀烤全魚🐡

🐟酸菜魚片米線 ($70)🐟

🐟鮮魚片米線 ($48)🐟