2019-04-21 153 views
黎到六十六十火鍋,又係時候淥下烚下啦。我地book 左八點半,我八點三到,佢基本上係滿座勁旺場,因為有人啱啱埋單,所以都可以直入。今次叫左個椰子文昌雞套餐,可以選八款海鮮,六款配料。一入座佢就比個醬料盤你選。首先佢上左雞件先,水滾掉落個鍋到,等再滾就熄火焗五分鐘食得。啲雞好生鮮冇雪味,仲好滑添。個椰子雞煲好香好多椰肉,咁我地就開始忍不住飲下湯🤤🤤🤤然後佢就上海鮮啦。我地有魷魚,飽魚,蟶子。。。。。。好震驚地,我地發現啲海鮮係真係好新鮮(冇expect 兩百幾啲料咁好xd) ,啲鮑魚仲郁緊🙀🙀🙀對唔住我地照淥😂但真係好好食,又彈牙,又嫩~海鮮食到咁上下,佢就上最後既配菜,有手打墨魚丸,娃娃菜,西班牙梅頭肉,肥牛,我地食到咁上下食唔落,仲將本身叫既烏冬轉左做唐生菜~ 不得不提既係,個梅頭肉好好食!肉質夠鮮香又肥,好唔錯~我地差不多食到十一點,好自由,都冇人催我地埋單。間野明碼實價,唔收加一,材料新鮮,服務快速友善,又近地鐵,可以一戰~
今次叫左個椰子文昌雞套餐,可以選八款海鮮,六款配料。

一入座佢就比個醬料盤你選。