2023-11-25 133 views
✨之前親戚嚟香港玩,送佢去搭高鐵嘅時候,都不忘再係咁買香港手信。佢仲介紹返俾我聽,一定要買香港小熊嘅曲奇,仲送咗一盒曲奇俾我。之前勁快就食晒🤣🤣今日去尖沙咀食飯經過見到實體店,梗係唔好錯過買多盒新嘅。🍪 小熊四味曲奇 $100皇牌精選,包括有意大利咖啡味曲奇,比利時朱古力味曲奇,法國原味曲奇,日本抹茶味曲奇呢四款口味。打開就聞到好重嘅牛油香味,仲要每一款都好鬆化,真係會食唔停口😋 唔怪得知咁岀名,香港必買手信之一。😋 肉鬆小貝 $15有創意有心思,因為一共有5款口味😋😋包括,海苔、朱古力、檸檬、蟹黃同士多啤梨味。同朋友分別揀咗朱古力同埋海苔。我本身冇食過小貝,所以試下個原味,果然一試愛上😍 滿滿嘅肉鬆,加上海苔嘅香味,真係會再買嚟食😋😋✨香港小熊作為人氣必買手信一定無容置疑👍👍 鍾意佢Made in Hong Kong🩷 店主好有禮貌好親切,仲介紹佢地就連原材料都係由外國進口,有誠意🫶🏻🫶🏻 值得更多香港人知道💪🏻———————————————

🍪 小熊四味曲奇 $100

😋 肉鬆小貝 $15