2024-08-09 238 views
因為係齊柏林熱狗店旗下嘅品牌,所以好想嚟試下🤗今日我哋食咗呢啲嘢食🤗- 溫泉蛋🥚牛魔王飯🐮- 照燒雞扒飯🐤- 青菜🥬- 炸雞🐥- 冰紅茶🫖喺買嘢食時,見到有試業優惠,買5張牛丼套票都只係$100,出邊$20都食唔到1個飯,超抵😍今日我就食溫泉蛋🥚牛魔王飯🐮未食都已經聞到漢堡好香,食落去唔會太實,加埋個汁都會太鹹👍溫泉蛋撈飯1流🤤而大股東就食照燒雞扒飯🐤我都忍唔住食咗舊雞扒,非常滑唔嚡熠熠,佢哋係用上咗港式風味雞扒配日式照燒汁醬,最後我食咗3舊🤣大股東話個飯多到食唔曬😆然後係炸雞🐥都算大舊,而且冇好大陣油味,食落啖啖肉,唔厚粉🥰最後係青菜🥬去親食牛丼都唔會諗有菜食,而呢到竟然有菜食,大股東重要話:係油麥菜呀,成為我哋會再黎食丼嘅原因🤗總結:地方大易搵位,飯🍚夠曬大碗 (餵人奶真係食好多飯🤦🏻‍♀️),重點係有青菜🥬青菜🥬青菜🥬 (重要嘅嘢要講3次🫶🏻),有時間真係要試下👍
因為係齊柏林熱狗店旗下嘅品牌,所以好想嚟試下🤗

今日我哋食咗呢啲嘢食🤗

- 溫泉蛋🥚牛魔王飯🐮