2020-10-10 74 views
Happy Friday 當然要同朋友出去食飯聚一下知道朋友中意食日本菜,所以訂好枱,同佢食餐好既,呢到環境寬敞舒適,朋友好滿意今次我地叫左兩個主食,分別係鐵板滑蛋雞定食($96)轉烏冬(+18),再追加個山葵八爪魚前菜(+15)另外一個係牛肉壽喜燒配飯($82)朋友好想叫唔同既小食試試,所以再單點了小食我地叫左三個小食,芝士餃子雞翼($25),芝士年糕($22)同埋土佐豆腐($38)先黎既係山葵八爪魚,少少Wasabi再加爽口彈牙八爪魚粒粒芝士餃子雞翼好熱好脆,而且入面芝士味香,雞肉好juicy芝士年糕有岩岩炸起既感覺,外皮脆卜卜,而芝士滿滿,對中意食芝士既人黎講好滿足土佐豆腐就比較特別,外皮脆炸,豆腐滑溜,份量比想像中大量好多終於主菜都黎左啦牛肉壽喜燒配白飯,侍應放低咗個gas爐,原來可以一邊加熱一邊食牛肉大塊,而且好香牛味,再加上壽喜燒湯底微甜,不過好清,會有總想一直飲既感覺而且野菜份量好多而鐵板滑蛋雞定食,賣相非常靚,滑蛋有入口即溶既感覺,而且雞扒有炭燒香味,味道一流,再加上有洋蔥煮過既燒汁,配上一啖一啖烏冬,超好食
Happy Friday 當然要同朋友出去食飯聚一下

朋友好想叫唔同既小食試試,所以再單點了小食

先黎既係山葵八爪魚,少少Wasabi再加爽口彈牙八爪魚粒粒

山葵八爪魚

芝士餃子雞翼好熱好脆,而且入面芝士味香,雞肉好juicy

芝士雞翼餃子

牛肉壽喜燒

鐵板滑蛋雞定食

2020-10-09
Waiting Time
2 Minutes (Dine In)
$150 (Dinner)
山葵八爪魚
芝士雞翼餃子