朋友話香港仔中心開左間日式料理店,叫我陪佢去試下😂‼️講真香港仔我都係第一次入黎,如果唔係約左朋友,我都可能唔會入黎。環境好有日式氣氛,座位都闊落,仲有一面日式燈籠牆可以打卡。餐廳可能仲係試業階段,客人既量都多,人手未能妥善安排,出餐稍慢,不過可以理解。希望之後會安排得再好啦💪🏻💪🏻! - 主食 -⦁鮨匠牛肉烏冬 $78⦁炙燒三文魚定食 $88定食仲要附上沙律同味噌湯。烏冬煙韌,牛味非常之濃。炙燒三文魚燒得岩岩好,好香魚油味😋。 - 小食 -⦁芝士春卷 $32⦁吉列炸蠔 $38兩款都係即叫即炸,炸物必須熱先好食。芝士春卷食落有種煙韌感覺。炸蠔炸得好酥脆,仲要唔腥。 - 刺身 -⦁珍寶赤蝦:非常大隻,食落鮮甜爽口⦁油甘魚:厚切,油脂分布得平均。⦁三文魚:厚切,好有咬口,滿滿魚油。⦁吞拿魚:厚切實肉,鮮甜甘香!⦁希靈魚:唔會覺得腥,口感爽脆。

- 主食 -
⦁鮨匠牛肉烏冬 $78
⦁炙燒三文魚定食 $88

- 小食 -
⦁芝士春卷 $32
⦁吉列炸蠔 $38

- 刺身 -
⦁珍寶赤蝦:非常大隻,食落鮮甜爽口
⦁油甘魚:厚切,油脂分布得平均。
⦁三文魚:厚切,好有咬口,滿滿魚油。
⦁吞拿魚:厚切實肉,鮮甜甘香!
⦁希靈魚:唔會覺得腥,口感爽脆。

2022-12-21
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$300 (Lunch)