2023-01-01
Merry X’mas HOHOHOHO!!!屋企人早一個月前預訂室內枱,第一次置身香港公園大自然享用聖誕午餐,全餐廳落地玻璃坐擁180度賞湖景+瀑布中心位置靚靚打卡位😍聖誕午餐Set lunch $268 /位,揀左Starter 芒果沙律配鮮蝦 / 蕃茄水牛芝士沙律我地一口氣點哂5個Main courses 😋😋1. 海膽松露燴意大利飯,大大啖海膽配意大利飯好creamy 鮮味🤭2. 芒果釀有機雞胸,雞胸慢煮處理夠軟諗juicy😉3. 日式吉列厚切黑豚豬,熱辣辣炸起🐷好食4. 荷蘭式牛柳,煎嫩牛柳MEDIUM配紅酒汁額外惹味😝5. 意式素菜千層麵🍝配埋咖啡/茶,味道價錢都性價比高,環境舒適慶祝聚餐一流😆+Homemade Dessert Cake $68/件,食埋甜品,令節日更加完滿!!
聖誕午餐Set lunch $268 /位,揀左Starter 芒果沙律配鮮蝦 / 蕃茄水牛芝士沙律 我地一口氣點哂5個Main courses 😋😋
1. 海膽松露燴意大利飯,大大啖海膽配意大利飯好creamy 鮮味🤭 2. 芒果釀有機雞胸,雞胸慢煮處理夠軟諗juicy😉 3. 日式吉列厚切黑豚豬,熱辣辣炸起🐷好食 4. 荷蘭式牛柳,煎嫩牛柳MEDIUM配紅酒汁額外惹味😝
5. 意式素菜千層麵🍝 配埋咖啡/茶,味道價錢都性價比高,環境舒適慶祝聚餐一流😆