J.moon

🌹估唔到老公為我安排生日旅行前嘅氣氛餐廳,勁有特色咁有型格嘅裝修,一走入去餐廳就已經被餐廳嘅氛圍燈吸引,真係好靚❤️,餐廳以星球為主題,夠Chill夠自然,周圍都好多迷你嘅月球燈,再加上餐廳天花嘅波波燈做背景,互相呼應,非常之有情調😍,I love it 😘🍝扇貝寬麵條佐白松露和黑松露醬 $148黑松露扁意粉,因為口感自己個人好鍾意扁意粉,帶子煎得來好軟熟,再配紫蘇葉加白汁,仲有啲蘑菇配菜,成個配搭都好夾,亦有芝士融入白汁入邊,所以成個意粉都係醬汁但會稀,非常之唔錯!推介🙌🏼好食👅👅👅👅👅🈵🍕J.moon手工披薩 $148(溫泉玉米餅、節瓜、帕瑪火腿、薩拉米香腸、馬蘇里拉起司和番茄醬)老公好鍾意食pizza,有Pizza賣嘅地方都會叫,今次叫咗煙三文魚芝士pizza,中間仲有隻蛋,撈埋落個Pizza度,好有意大利風味!本身個唔鹹,所以配埋煙三文魚嘅鹹味就剛剛好,比薩底唔硬唔冧,有少少似麵包,成個食落都夾,老公心中評分都90分,兩個人一個意粉一個pizza唔錯嘅分量!好食👅👅👅👅👅🈵🌯炸吉馬裡紫菜春捲配是拉差甜辣醬 $72同韓國嘅味道差唔多,亦都係炸到好鬆脆紫菜包煮韓國粉絲,配點沙律醬,如

🍝扇貝寬麵條佐白松露和黑松露醬 $148

🍕J.moon手工披薩 $148

🌯炸吉馬裡紫菜春捲配是拉差甜辣醬 $72
同韓國嘅味道差唔多,亦都係炸到好鬆脆紫菜包煮韓國粉絲,配點沙律醬,如果有酒飲唔錯嘅小食!
好食👅👅👅👅

🦑炸魷魚圈佐香蕉蛋黃醬 $76
我自己好鍾意食魷魚圈或者洋蔥圈!今次見到呢個魷魚圈俾我想像中份量多,姨賣相亦都好吸引,炸到啱啱乾身,入邊軟熟,高分👍🏼

🍸Lyra $58
(柚子汁、蘋果汁和香草)
本身唔太飲酒嘅我,為咗打卡比較靚,所以叫咗香草味無酒精飲品,一入口回味有一浸似斑斕味,好香!再加上酸酸甜甜味道好開胃🤤唔飲酒嘅朋友可以選擇呢一杯!好飲😍推🙌🏼
好飲👅👅👅👅👅🈵

🥂Virgo處女座 $108
(茉莉花杜松子酒、蔓越莓汁、洛神花糖漿和荔枝利口酒泡沫)
呢款酒有12星座系列,呢杯處女座美女身酒杯超卡哇伊,外面咁sexy配搭酒味甜甜嘅荔枝味,呢杯揸住打卡一流!聽聞女士們必點!又靚又好飲!🤩
好飲👅👅👅👅

🚬有吸煙露台