2017-07-13 446 views
一大班朋友聚下舊,當然揀啲打邊爐飲食最有氣氛。但係最近除咗酒樓形式嘅Binno之外,都有日式火鍋。Book咗枱一大班人打橫一齊坐,氣氛超好,侍應都係後生仔女但態度唔錯。刺身另外加錢叫的,因為有幾個朋友都好想食刺身,就我就諗返起好似出面有啲地方打邊爐都有散叫嘅刺身,但係依度加少少錢就可以任食。刺身賣相唔差,食品新鮮,選擇都好多,性價比相當高。湯底方面我哋嗰邊就叫咗芝士同埋壽喜燒,我就覺得壽喜燒好啲,因為甜甜地,我哋食嘅蔬菜全部入晒味,味道唔錯。特別係金菇好爽口,其他冬菇配料好吃又清甜。女仔真係唔係太鍾意食肉,啲肉都係交返畀男仔啦!肥牛真係比較肥喎!不過啲脂肪又唔會太油膩,食少少唔怕。

肥牛真係比較肥喎!不過啲脂肪又唔會太油膩,食少少唔怕。

2017-02-22
$250 (Dinner)
  • 芝士味壽喜燒