2024-09-12 1271 views
講到香港出色嘅扒房,不得不說金鳳餐廳。人人都知曉餐廳性價比高,而且味道唔錯😆👍🏻今日就嚟咗尖沙咀山林道嘅分店享用晚餐🩷餐牌上有好多選擇,店員推介咗星級嘅貴族牛扒。表示比起一般牛扒,貴族牛扒嘅口感同味道會更好,而且大份可以二人share🥰店員嘅推薦下,我哋就嗌咗貴族牛扒同招牌焗豬扒飯✨另外一提,仲有二人餐選擇,性價比都幾高😍牛扒餐送餐包同餐湯,餐包口感鬆軟,而忌廉湯味道濃郁,口感creamy💕招牌焗豬扒飯不愧係招牌,炒飯粒粒分明,而且食落好香。另外不得不提巨型豬扒,食完真係好飽好滿足🤤鐵板貴族牛扒牛扒非常大件,切開啱啱好一人一半。厚切嘅牛扒加上juicy濃郁嘅味道,$200左右就食到,真係好抵好滿足😍

招牌焗豬扒飯

鐵板貴族牛扒