2019-06-25 182 views
住港島嘅我想去the Mills打卡好耐,難得真係去左點都要食返餐飯啦!西餐嘅港島大把,好食嘅冰室就較少,所以就決定黎呢間冰室試下~一入到黎,真係好香港情😂我地估呢度嘅招牌係叉燒炒蛋飯,但因為屋企都整到,所以我地無叫,叫左其他野。呢度有個水吧位係似台式飲品吧咁,所以飲品選擇都多d,又熱又焗,紋青就order左冰糖檸檬雪梨茶,滋潤下又可以refresh 下!🤗跟茶加$15蚊瑞士汁炒牛河:炒微好香但唔會過油,瑞士汁夠哂味!河粉索哂d味,唔會「碎濕濕」,都唔會咸得滯 👍🏻 我呢d永遠都減緊肥嘅人就清清地,跟餐嘅白飯都無要。粉絲雜菜煲:有足夠海味味,菜款都多,唔係得兩三種,味精少,食菜都食飽我🤪呢度有個任食瑞士雞翼,但可惜已賣哂,好傷心!價錢都ok㗎!

一入到黎,真係好香港情😂

跟茶加$15蚊
冰糖檸檬雪梨茶

瑞士汁炒牛河:
瑞士汁炒牛河

我呢d永遠都減緊肥嘅人就清清地,跟餐嘅白飯都無要。

粉絲雜菜煲:
粉絲雜菜煲

呢度有個任食瑞士雞翼,但可惜已賣哂,好傷心!

價錢都ok㗎!

2019-06-08
$85 (Dinner)
冰糖檸檬雪梨茶
瑞士汁炒牛河