越男仔登陸九龍灣德福Foodeli啦🤩🪄由旺角大排長龍開始食佢(當時要排一個鐘🥲)到依家開到旺角、沙田、荃灣、啟德、九龍灣都有佢嘅分店,真係好開心😚越男仔係香港我覺得數一數二好味嘅越南菜🇻🇳屬於比較新派嘅越南菜,有啲fusion菜感覺🔺鎮店四烏 椰汁酸湯檬粉 $85 一碗麵有齊脆雞皮、手撕雞、雞件、香脆雞🫶🏻嫩滑嘅手撕雞同雞件、香脆可口嘅炸雞🐔試齊唔同味道唔同口感!個椰汁酸湯好清甜,淡淡椰汁香味,個人好鐘意!🔺 招牌精裝海南雞配黃薑飯 combo dinner海南雞係佢哋招牌!無誇張,雞肉超嫩滑多汁,連雞皮都好好味😂😂combo dinner包小食同沙律,沙律可以揀黑糖無骨鳳爪沙律或者手撕雞沙律,或者+$15轉煙三文魚沙律;小食可以揀手撕雞檬紙卷,或者+$8轉越式炸春卷/+$15轉煙三文魚手撕雞檬紙卷!食啖炸物再食啖沙律,好清爽解膩!🔻牛油雞翼 +$29特別一定要介紹嘅牛油雞翼,牛油味超香🥹蒜蓉同牛油融合埋一齊,炸到勁香脆,100分💯
越男仔登陸九龍灣德福Foodeli啦🤩🪄

🔺鎮店四烏 椰汁酸湯檬粉 $85