點了2個lunch set 其中一個係石頭窩飯,等了近一小時、因趕時間想cancel,店員Alex 話好快,之後睇住佢去左清洗碗碟既兜拎左個石窩碗,衝入廚房大概2分鐘就即刻有碗石窩飯係我地面前,另外仲拎埋張單、再看似好有禮貌咁問我地需唔需要打包,我同個朋友擔心如果唔掂個碗野會reuse俾下一枱食客,所以用匙搞左幾下碗野就埋單走、當我同個朋友另轉身想走既時候、聽到Alex 店員同幾個同事一齊細聲講大聲笑(感覺佢地覺得自己過到骨)所以我另轉身問佢拎卡片、佢指住門口個度、我拎左張得電話同地址既卡片再問佢叫咩名、佢仲笑笑口講「艾力屎」。好有體驗既一次食飯經歷,值得一讚宜家租金咁貴既香港、仲仍然生存到既商鋪、好欣賞佢地打不死既精神。而員工亦好為公司爭取每一個黃金機會,敬業樂業! (抱歉本人電話冇相機鏡頭,所以未能拍照分享)食物描述:三文魚白汁意粉有三文魚味,白汁都幾白,意粉略微軟身,建議食前可提店員配上大量調味料,但調味料不適用於三文魚石頭煱飯(忘記餸名)因為特別既體驗由個日起介掉了、我忘記石頭煱應有既味道

(抱歉本人電話冇相機鏡頭,所以未能拍照分享)
食物描述:

三文魚白汁意粉

石頭煱飯(忘記餸名)
因為特別既體驗由個日起介掉了、我忘記石頭煱應有既味道
2014-08-08