李家可以話係每次食韓國菜一定會去嘅韓國餐廳🇰🇷由細食到大 一直都屹立不倒 絕對係信心保證👍🏻而且分店位置方便 九龍港島區都有~菜式多元 最重要係夠正宗 所以每次要諗韓國菜 都一定係李家!海鮮炸醬麵 $198!超級大盤!至少係4️⃣人嘅份量 勁抵食😼炸醬嘅調味簡直係💯食炸醬麵最驚一味得個鹹/甜😖而呢度調嘅配方係完美嘅比例 食多咗都唔會覺得好膩😌麵條煮得剛剛好 唔好太淋一夾就斷 咁就唔怕撈麵嘅時候整到啲麵爛熔熔🥢加上真係比得超足料 海鮮方面有八爪魚、魷魚、蝦🦐🐙配料份量都唔輸蝕㗎!薯仔、洋蔥、青瓜嘅份量都好多~齋食呢個都夠晒飽😝半半炸雞(原味+甜辣)$178食韓國菜必須有炸雞🍗李家炸雞嘅口味都有好多選擇 其中葱炸雞同青辣椒蛋黄醬洋蔥炸雞 都比較少見~而我就鐘情於OG嘅原味同甜辣味😋呢度可以選擇半半炸雞 一次過可以食晒2️⃣種口味 小朋友先做選擇!炸雞新鮮滾熱辣炸起 外皮超脆 而內面嘅雞肉完全做到鎖實肉汁🥹係真正嘅外脆內軟!店內亦都有手套供應 超甜心 食炸雞真係要攞上手啃先夠爽😎啖啖肉 食得夠過癮😆蒸水蛋 $68因為叫咗以上2樣都係比較重口味 所以都想叫返啲清淡啲嘅菜式中和下(心理平衡啲🤣)蒸水蛋確
李家可以話係每次食韓國菜一定會去嘅韓國餐廳🇰🇷
由細食到大 一直都屹立不倒 絕對係信心保證👍🏻
而且分店位置方便 九龍港島區都有~

海鮮炸醬麵 $198
!超級大盤!至少係4️⃣人嘅份量 勁抵食😼
炸醬嘅調味簡直係💯食炸醬麵最驚一味得個鹹/甜😖
而呢度調嘅配方係完美嘅比例 食多咗都唔會覺得好膩😌
加上真係比得超足料 海鮮方面有八爪魚、魷魚、蝦🦐🐙
配料份量都唔輸蝕㗎!薯仔、洋蔥、青瓜嘅份量都好多~
齋食呢個都夠晒飽😝
海鮮炸醬麵

半半炸雞(原味+甜辣)$178
食韓國菜必須有炸雞🍗
而我就鐘情於OG嘅原味同甜辣味😋
店內亦都有手套供應 超甜心 食炸雞真係要攞上手啃先夠爽😎
啖啖肉 食得夠過癮😆
半半炸雞(原味+甜辣)

蒸水蛋 $68
蒸水蛋確實係一個健康好選擇🥚
用熱辣辣嘅石鍋蒸嘅水蛋超嫩滑😳
望住佢動L動L咁真係好治癒🤤
蒸蛋加咗豉油、蔥 同 紅蘿蔔粒吊味 所以完全唔使擔心佢會淡而無味~
加上用咗石鍋烹製 蒸蛋嘅底部會有少少焦香 好似煲仔飯飯焦嗰種咁 超香口🥹
蒸水蛋

Zero可樂 $18

雪碧 $18
海鮮炸醬麵
半半炸雞(原味+甜辣)
蒸水蛋