2024-09-10 319 views
《抵食正宗中菜|多個優惠|盈苑》最近發現土瓜灣有間新開張中菜館好抵食,炭香窯燒雞套餐,只需$238包一隻窯燒雞 +八選一精選小菜👏🏻咁抵食唔係唔試吓嘛🤣好啱一家大細過去試吓‼️-🦆北京片皮鴨係師傅席前現切,熱辣辣又厚身 唔算片到好薄,但有啲肉感覺又冇咁油膩 超級鍾意😋配上蔥絲同青瓜,再包上軟熟烤餅好好味😋-迷你海皇冬瓜盅賣相好得 $68真係好抵食 雖然話迷你但都幾大盅 我第一人飲咗至少三碗 有肉粒、蓮子、瓜粒、蟹柳等,個湯好清甜👍🏻-窯燒雞孖寶有雞同精選小菜,小菜有得揀例牌生蝦海鮮都幾抵食窯燒雞燒到面頭焦香,同時保留肉汁,仲配上少少腌菜一齊食味道更豐富白灼海生蝦例牌都唔少差唔多20隻,雖然唔算好大隻,但每一隻都新鮮鮮甜,點埋個辣豉油好夾🔥-明爐叉燒王色水夠深,半肥瘦好出色,肉質軟滑又夠油香😍-龍躉球鮮甜啖啖肉,除咗軟滑魚肉仲帶有少少魚皮同油脂好有咬口,同蔥段一齊炒好香,送酒一流💯
《抵食正宗中菜|多個優惠|盈苑》

窯燒雞孖寶有雞同精選小菜,小菜有得揀例牌生蝦海鮮都幾抵食

明爐叉燒王色水夠深,半肥瘦好出色,肉質軟滑又夠油香😍

2024-09-08