⭐️漢興茶檔⭐️📍:粉嶺聯和墟聯興街3號地下B舖⏰:5:00am-4:00pm (星期日休息)💰:人均$30⭕️: 現金only**I👉🏻鹹牛肉蛋麵 💰23👉🏻雞翼/豬扒麵 💰22👉🏻餐蛋/腿蛋/火腿/腸仔麵💰20👉🏻雞翼三隻/豬扒一件 💰16🌜以上加蛋/火腿/腸仔/餐肉 💰3🌜炒蛋加 💰6🌜出前一丁麵/福麵/米/ 通粉同價👉🏻仲有好多包/奶油多/多士/牛肉治 💰7-20🌟我相信住粉嶺嘅應該都會聽聞過呢間😂我中學既救命飯堂👍🏻🥺因為佢嘅價錢真係好平 嗰陣仲係賣緊$20 一個鹹牛肉蛋麵!! $20喺香港邊度可以食得飽🥺但係呢度可以 所以中學放飯嘅時候👧🏻🍼都會經常嚟食 不過呢度比較多人食 所以有時要等位 我建議買外賣返去食🌟鹹牛肉蛋係呢度嘅招牌 我通常會叫炸豬扒或者鹹牛肉蛋😽 火喉控制得好好 食落去好有鑊氣 外脆內軟 鹹牛肉都好多 啖啖都好滋味豬扒嘅肉汁都好多 同埋好嫩✨雖然都係普通茶餐廳有嘅食物 好平凡 唔需要特別去 但係路過嘅可以試吓🙌🏻 喺香港小店嘅味道!
⭐️漢興茶檔⭐️
📍:粉嶺聯和墟聯興街3號地下B舖
⏰:5:00am-4:00pm (星期日休息)
💰:人均$30

👉🏻仲有好多包/奶油多/多士/牛肉治 💰7-20

豬扒嘅肉汁都好多 同埋好嫩✨
2018-05-18
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$30 (Lunch)
  • 鹹牛肉蛋麵
  • 咸牛肉蛋治