2017-07-24 941 views
申請左priority pass 咁耐,每次都最後半小時才入到禁區,每次經過lounge 都大排長龍,每次都冇時間入lounge。星期二的晚上9點來到,竟然唔使排隊直入。好感動,今次終於有機會入去試一試。呢度環境開揚清靜,無乜客人。其實都係快閃一下,主要想試一下呢到聞名已久的港式魚蛋粉。魚旦果然夠彈牙,湯底雖然平淡,可是經我調較之後,很好入口。但係比較細碗,肚餓的應該要起碼2碗先夠。其他食物都係淺嘗一下,蔬菜湯差得不值一提。沙律吧有少量選擇,而dressing 只有油醋汁,如能提供沙律醬會更好。這裡還有點心炒飯麵,甜品麭點,多款汽水,烏龍茶都有。比起經濟倉飛機餐來說,質素很是不錯。