2022-06-20
今日同媽媽狗仔一齊出街街, 去尖沙咀一定會行呢一個 人寵共融嘅商場, 入面仲有唔少嘅黃店, 而且有唔同舊香港, 嘅裝修擺設,令人懷緬下德國熱狗🌭專門店,店內堅持出品都是香港製造, 有質素保證👍🏻主打多款式口味的熱狗🌭,有辣味如墨西哥🌶辣腸、柏林🌶🌶辣椒腸、匈牙利辣味🌶腸等,也可選不同的醬料配搭,如茄汁醬、芥辣醬、酸瓜醬、沙律醬、或混合醬, 除咗熱狗🌭仲有🍔漢堡包Tim媽媽見到熱狗就心心眼😍話好耐冇食🌭馳名港狗🌭八吋脆皮火腿煙肉腸配🍳滑蛋🧀車打芝士仲有自製沙律醬,一咬落去,尾部嘅熱溶拉絲芝士就開始湧出嚟!勁邪惡呀!我就揀咗夏蕙姨🌭 匈牙利辣肉腸配菠蘿煙肉🥫+ 沙律醬芝士融化亦帶點焦香,本身已相當吸引,加上卜卜脆的熱狗包,以及微辣的彈牙的匈牙利辣肉腸,簡單是個完美的配搭喔!另外再加咗餐配港式波浪薯條🍟, 無論係熱狗同薯條都係即叫即做
媽媽見到熱狗就心心眼😍話好耐冇食🌭
馳名港狗🌭