2024-10-25
環境方面🌟居酒屋的環境真係好舒服!🌈 燈光柔和,木質裝潢有種溫馨嘅日式氣氛。🪵 座位間距適中,坐得唔會擠迫,🍃 仲有全日文嘅音樂🎶店員:🫂店員服務態度超好,熱情又專業!💖 點餐時佢哋好樂意幫忙,會介紹有啲優惠,仲詳細解釋每道菜👨🍳 🍜 上菜速度剛好,唔會等得太辛苦,可以慢慢品味每一道佳餚。⏳最好就係我哋嗌蠔鍋時候有清酒要倒落去,佢哋都會主動過嚟幫手。食物方面🍽️四色刺身盤 🌈四色刺身盤一上嚟就令我眼前一亮!✨ 色彩鮮艷,擺盤超靚😍 三文魚滑嫩,吞拿魚緊實,赤蝦超甘甜,🍤 帆立貝嘅鮮美更係令人回味無窮。🤤 每一口都好享受,真係感受到海鮮嘅鮮活🐟清酒雜菌蠔鍋 🍲清酒雜菌蠔鍋好特別!🌟 鍋中雜菌香氣四溢,當鍋底開始滾時,🔥 加入清酒嘅瞬間,味道瞬間升級!🚀 湯汁鮮美,蠔肉嫩滑,搭配雜菌口感超棒,🍄 根本停唔落口!😍依家仲有打卡價添!!🫂🫂M6澳洲和牛與A4和牛 🥩M6澳洲和牛同A4和牛各100克,真係唔可以錯過!💯 和牛肉質細膩,油花分布均勻,🥳 燒到五分熟,肉汁流出,口感豐富,每一口都超正!🤩 好想再來多幾塊!🥳飲品 🍹飲品方面,我哋嗌咗菠蘿乳酸梳打同熱情果乳酸梳打,🍍 清新又爽口,果香四
環境方面🌟
店員:🫂
食物方面🍽️
四色刺身盤 🌈
清酒雜菌蠔鍋 🍲
M6澳洲和牛與A4和牛 🥩
飲品 🍹
飲品方面,我哋嗌咗菠蘿乳酸梳打同熱情果乳酸梳打,🍍 清新又爽口,果香四溢,💦 完美中和咗肉類嘅油膩感,整個用餐體驗更加圓滿!🎉
@reiwamk2019