2021-05-06
💛黃店🔱今次要介紹嘅食物就係位於荔枝角!📜”程班長台灣美食 (荔枝角)📌 地址:荔枝角長沙灣道883號億利工業中心1樓102室🕐營業時間:11:30-20:30📍分店地區: 荔枝角📝評價💬📢 喺香港都可以食到正宗台灣菜😋😋💛仲要係黃店真係冇得輸👍🏻👍🏻好有喺台灣夜市食嘢嘅感覺😆😆價錢又合理 不過要等位真係好耐🤣🤣太多人爭住去食🤣🤣略嫌食物唔係好夠熱 同埋賣相可以再吸引啲😂😂 紅燒牛肉麵個湯底唔算特別濃 面嘅份量都ok🙆🏻♀️ 蛋餅都好大份💛蚵仔煎好多配料好多餡😋😋🏵環境指數:⭐️⭐️⭐️🏵味道指數:👅👅👅🏵抵食指數:💰💰💰💰🏵回購指數:❤️❤️❤️#美食推介 #荔枝角美食 #荔枝角黃店 #黃色經濟圈 #黃店推介 #黃店 #黃店系列#instafood #美食分享 #hkfood #食好西 #吃貨 #hkfoodig #懲罰黃店 #foodiehk #良心小店 #foodieshk #hkfoodies #Yellowfood #852food #相機食先 #香港美食指南 #hkfoodblog #一路食一路post #美食地圖 #foodieksk黃店 #yellow荔枝角 #food
🔱今次要介紹嘅食物就係位於荔枝角!
📜”程班長台灣美食 (荔枝角)
📌 地址:荔枝角長沙灣道883號億利工業中心1樓102室
🕐營業時間:11:30-20:30
📍分店地區: 荔枝角
📝評價💬📢
🏵環境指數:⭐️⭐️⭐️
🏵味道指數:👅👅👅
🏵抵食指數:💰💰💰💰
🏵回購指數:❤️❤️❤️
#美食推介 #荔枝角美食 #荔枝角黃店 #黃色經濟圈 #黃店推介 #黃店 #黃店系列#instafood #美食分享 #hkfood #食好西 #吃貨 #hkfoodig #懲罰黃店 #foodiehk #良心小店 #foodieshk #hkfoodies #Yellowfood #852food #相機食先 #香港美食指南 #hkfoodblog #一路食一路post #美食地圖 #foodieksk黃店 #yellow荔枝角 #foodieksk荔枝角