依家食日本燒肉一定首選呢度!🌟野食唔貴又高質,邊度搵🙈另外,我發現呢度d爐嘅火候比較易控制,燒d野都特別好味😋-九宮格燒肉盛盒 $288🐂呢個盛盒啱晒人想試晒咁多種肉嘅人呀,有西冷、牛舌、一口牛、牛仔骨等,中間嘅和牛片入口融化😍牛舌夠厚有口感,冇一樣可以挑剔😆😆-西班牙黑毛豬 $68呢個價錢有兩大塊,可以話係好抵食!黑毛豬嘅肉質特別彈牙,不過就肥左少少,所以建議燒耐d,肥膏變到脆卜卜,油香四溢,冇個種油膩嘅感覺🐷-椒鹽雞軟骨 $12/自信漬雞腎 $15🌟極度推薦呢度嘅串燒,勁抵食質素又高,特別係個雞腎,大大舊又厚,咬落好爽脆,分分鐘仲抵食過出面d串燒店呀🍢-芝士年糕 $28估唔到燒芝士年糕咁好味,燒到面頭焦焦地,咬開軟淋淋帶點煙韌嘅年糕中間有熱辣辣芝士流出,仲要點埋煉奶真係一流🍘-🥬野菜六盛盒 $58食得肉多要食返d菜去中和返,呢個盛盒有珍珠旬,菇、秋葵、脆肉瓜同萵筍等,估唔到燒來食係咁正😍🙈
依家食日本燒肉一定首選呢度!🌟
野食唔貴又高質,邊度搵🙈
另外,我發現呢度d爐嘅火候比較易控制,燒d野都特別好味😋
九宮格燒肉盛盒 $288
🐂呢個盛盒啱晒人想試晒咁多種肉嘅人呀,
有西冷、牛舌、一口牛、牛仔骨等,中間嘅和牛片入口融化😍
牛舌夠厚有口感,冇一樣可以挑剔😆😆
西班牙黑毛豬 $68
椒鹽雞軟骨 $12/自信漬雞腎 $15