2018-02-11 1050 views
有時食太多真係好想食返清啤健康啲,但食開咁多野既人要我突然就咁食個沙律當一餐真係完全無可能!所以朋友介紹我黎呢間野,話健康得黎我一定夠飽。咁就要試過先知喇~佢啲餐可以自由配搭,一個前菜一個主食一個甜品一支果汁,全部都用superfood或者天然材料製成,每樣細細碟但食完都真係幾飽~同朋友一人叫左一個餐,叫左個磨菇湯,佢應該用乳酪整,幾特別~第一啖有點怪但之後幾好飲。主食的沙拉個汁好好味!佢令到本身一太愛沙律的我都成個食晒~雞肉卷入面所有材料都切碎黎卷,色同味都有,只係如果可以熱食會更開心。甜品個Coconut Choco 真係麻麻,但個coconut yougurt就好好味!帶點點香蕉香味,好易入口~自家每日鮮製果汁係signiture!我地叫左「紫動力」同腰果奶,真心好fresh,材料味全留有在內,解渴又可以吸收最佳營養~

Mushroom  soup

炸豆腐沙律

主食的沙拉個汁好好味!佢令到本身一太愛沙律的我都成個食晒~

雞肉卷

甜品

鮮果汁

$80 (Dinner)
Mushroom  soup
炸豆腐沙律