6 day(s) ago 0 views
-其實一直都睇到呢間甜品店心絲絲🥰決定左係聖誕節呢個咁開心既日子食番個特色甜品記錄下🎄加上依加Arte by Padaria登左係Harbour City & K11 Art Mall 勁方便🥂今次我試左最特別加上係香港首創「鹹甜點藝術品」法式可頌夾心球😍伯爵茶芒果牛角波用左氣炸爐整熱佢 一打開個陣伯爵茶真心濃 勁香🤤入面既芒果粒都幾甜🥭冇諗過又幾夾wor🤫朱古力榛子脆脆醬牛角波呢個真心邪惡 爆晒醬 勁流心🍫😳中意朱古力榛子真心唔可以錯過 又滑又濃 重點唔係太甜 味道岩岩好🤩最後想講個甜品真係加晒份係呢個聖誕期間🥳店員真係好貼心 知道我唔係即時食 仲貼埋一張教學比我番去整黎食tim😎下次會再試埋佢其他既產品, 各款造型或迷你蛋糕 好似都好正😆Arte by Padaria📍K11 Art Mall Kiosk No. 23, Ground Floor
其實一直都睇到呢間甜品店心絲絲🥰
決定左係聖誕節呢個咁開心既日子食番個特色甜品記錄下🎄