香港🇭🇰必食Pizza🍕?性價比高💯 Cocktails買一送一🍸#sdm葵芳 #sdm葵興 #sdm馬灣 #sdm觀塘 #sdm西餐 #sdmcafe 💎 Meat Lovers Pizza $108(M) $168(L) 必食💯💯(😋:8.8/10)我叫咗M size (9吋)👍🏻:果然冇嚟錯😍😍😍Pizza真係做得好出名💯一定要食pizza🍕佢個Pizza皮好好食!我覺得好食過其他出名嘅Pizza舖頭🫢佢個批係薄批,做得好脆身,令個批邊口感都好好,唔會唔食埋佢!🙈味道亦都好足夠🥳唔洗額外加任何調味料👎🏿:冇。不過12吋真係大好多🍕靚好多🤩下次會試吓🤭💎 松露卡邦尼意粉 $118可以一試✅(😋:6/10)👍🏻:一上枱聞到好香松露味,賣相都唔差,意粉都算creamy掛汁,本身以為好好食🍝不過可能我expectation 太高了🤣🙈👎🏿:食落冇松露味,意粉味道亦偏淡,唔太好食🤥💎 Bellini $88 (半價後$44)正正常常✅(😋:6.9/10)👍🏻:賣相幾靚🍹橙橙黃黃色嘅,高身杯,仲有塊橙裝飾一下🍊偏甜嘅cocktails 幾啱女仔飲❣️👎🏿:唔係好夠凍🤣💎 Margarita $

必食💯💯(😋:8.8/10)
我叫咗M size (9吋)
👎🏿:冇。
不過12吋真係大好多🍕靚好多🤩下次會試吓🤭

💎 松露卡邦尼意粉 $118
可以一試✅(😋:6/10)
👎🏿:食落冇松露味,意粉味道亦偏淡,唔太好食🤥

💎 Bellini $88 (半價後$44)
正正常常✅(😋:6.9/10)
👎🏿:唔係好夠凍🤣

💎 Margarita $88 (半價後$44)
正正常常✅(😋:6.9/10)
👍🏻:當日冇Mojitos,所以就叫咗呢杯🍸味道都唔錯,有refreshing 青檸🌿而且杯邊有啲鹽粗粒影出嚟幾靚🤣仲比上面嗰杯大杯🥳
👎🏿:冇。

㊙Happy Hour 3pm-7pm BUY 1 GET 1 FREE🍻🍸🥂🍹

環境:7.8/10
服務:7.8/10
價錢:人均約$100
性價比:7.8/10

📍 Little Mario's Pizzeria (葵興)
葵涌葵昌路72-76號活@KCC地下G02號舖
分店:
- Little Mario's Pizzeria 綠景NEO大廈 (觀塘)
觀塘海濱道123號綠景NEO地下1號舖
- Little Mario's Pizzeria (馬灣)
馬灣田寮新村37號地舖

可以 follow ig @sikdmeh_foodie 支持下我哋😙 每星期都會更新唔同餐廳🍽📍帶大家喺香港周圍食💛
#香港 #香港好去處 #香港美食 #葵芳小店
#葵芳 #葵芳美食 #葵芳黃店 #葵芳 cafe #葵芳好去處 #葵涌廣場 #葵廣美食 #葵廣 #hkpizza #littlemariospizzeria #葵興 #觀塘美食 #馬灣美食
  • Meat Lovers Pizza