2019-04-17
雪糕黎講最愛係意式雪糕🍦質地比較黏,口感綿密d扎實d🤣同埋多數有特別既味道🥰自從Grom執左之後,終於發現左好好食既意式雪糕‼️其實mini同regular都可以揀2隻味既❤️試過朱古力🍫好濃微苦🤘🏻榛子、tiramisu、無花果芝士都好好食,食得出係好足料👍🏻佢仲有雪葩既,試左芒果🥭足料到好似係緊雪凍左既芒果蓉🤤不過講到最鍾意,每次必食既,一定係開心果😚😚開心果控一定要去試💕💕唔係Dreyer‘s個種好甜既味(雖然我都鍾意🙈)真係食到開心果本身既香同原味💕💕•朱古力果仁圍邊cone加左$15先有,cone偏厚得黎都做到好脆😍但個朱古力漿搞到d果仁淋左,我就唔係好識欣賞🙈覺得叫普通cone就夠啦💕💕•Venchi唯一既缺點應該係價錢🙈但食過都明白到gelato係幾足料,就算最細個杯都好重手😂同埋可以試岩隻味先買😂😂所以我都會無限encore❤️❤️