有一段時間沒有到澳牛食「常餐」,今晚突然間想食,於是便出佐敦!幸好今晚人未算很多,所以完全不用排隊,便已經被安排入座。一如既往,人來人人往,職員都是摩打手,快手快腳咁落單,送餐,收拾東西。🥹神速!我點了炒蛋多士,配叉燒通粉。我想講,我自己覺得呢間的炒蛋,是我心目中最最最好食!每次食第一啖時,我都覺得好好食😋!蛋好香,又滑,濃濃的蛋汁,我間中會灑少少鹽,會令蛋的味道再提升,不過,我又不想太咸,所以今次沒落鹽!但都好好👍🏻食!通粉都是我喜歡的,只係叉燒只算一般,不過,都屬偏瘦,所以合我心意!餐飲:熱華田,我覺得奶放得太多,蓋過了華田味,下次要記得叫佢「少奶」先得!大致上,都是很美味😋!

大致上,都是很美味😋!