2020-09-25 21 views
間唔中都會好想食薯片,最近發現來自新加坡🇸🇬的Aroma Truffle #黑松露薯片 係香港都買到,我喜歡食黑松露當然要試吓啦!一共有3種味道,今次試咗原味同芝士味。🥔 #夏季黑松露薯片:用意大利🇮🇹的夏季黑松露、橄欖油、香菜調味,全人手製作,食落有很香黑松露味又唔會太鹹,好好味呀😋🧀 #夏季黑松露薯片芝士味:用夏季黑松露、巴馬臣芝士,橄欖油,蒔蘿草製成🌿食落黑松露味比較淡,反而多咗芝士味,亦比原味鹹,如果喜歡食芝士可以選這款。我自己喜歡原味多啲,因為黑松露味很濃👍2款同樣係波浪紋薯片,食落特別有口感。很喜歡拉鍊袋設計,每次食幾塊就可以封返口唔怕淋,可以自私慢慢食😏

🥔 #夏季黑松露薯片:

🧀 #夏季黑松露薯片芝士味: