2021-04-13
尋日喺天后食lunch之後經過呢間蛋糕烘焙店,見到佢嘅古早蛋糕好吸引😍隔住口罩都聞到好香☺️就想買來試吓~佢選用天然健康嘅食材👍🏻創造屬於香港特色嘅蛋糕🇭🇰有獨創嘅手作特色蛋糕系列😙仲可以有WhatsApp預訂服務📱方便又快捷~今次試晒四種唔同嘅蛋糕🍰每種要半件,一次過滿足四個願望🥰棗蓉蛋糕$75有香甜嘅棗蓉味😚紅棗好適合女性補身補血💁🏻♀️蛋糕中間有紅棗蓉,食到佢濃郁嘅棗味☺️甜味幾突出😍紅豆夾心蛋糕$65因為係新推出嘅口味原價$85,而家做緊優惠,$65就可以買到一條~中間嘅紅豆夾心餡幾香幾淋甜🥰幾鍾意佢嘅口感💕無花果蛋糕$75第一次食無花果蛋糕🍰食落覺得有淡淡又清香嘅無花果味☺️仲有啲無花果粒粒係蛋糕中間😆蛋糕飄散住果香😚好正👍🏻原味鮮奶蛋糕$60好鬆軟嘅蛋糕🍰食落有鮮奶嘅香味🥛幾濕潤☺️而且軟綿綿😙幾特別嘅口感😆蛋糕店嘅職員態度好好🥰好熱情咁推介佢唔同種類嘅蛋糕🍰而且係新鮮熱辣出爐嘅😚值得幫襯👍🏻
棗蓉蛋糕$75
紅豆夾心蛋糕$65