2021-07-27 338 views
【當蜜桃成熟時】ITALIAN TOMATO 白桃盛夏祭🍑夏天黎la,蜜桃成熟la😍香甜又多汁既白桃係邊度揾?Italian tomato就揀左最香甜清爽既白桃設計8款唔同既白桃甜品俾你品嚐🥰我就揀左其中一款白桃蛋糕買番屋企同屋企人嘆la🤩順便預祝埋生日😂為食餐單:白桃之丘.日本白桃米粉雪芳蛋糕🍑 $268最上面已經有一大舊香甜多汁白桃果肉,表面仲有塊紫蘇菜做點綴添😍沿住白桃果肉有粉紅色既寒天粒粒圍住,好靚好夢幻之餘,口感仲好軟滑又清爽🤤而蛋糕中間就有滿滿香甜白桃粒同白桃煉乳忌廉,好香甜又creamy🥰蛋糕則是用日本米粉整成既白桃米粉雪芳蛋糕,口感好綿密細緻,而且甜度剛剛好呢😋蛋糕既外表就以白桃煉乳忌廉團團圍住,再有少少粉紅色既細粉點綴,成個蛋糕好有美感😍
【當蜜桃成熟時】ITALIAN TOMATO 白桃盛夏祭🍑

為食餐單: