2020-08-05 118 views
一直都好想試盒子toast😛,次次睇相都覺得好吸引~今次去左試大圍依間盒子吐司🍞😎!⠀🧀三重芝士滑蛋盒子吐司 🍞$35賣相好吸引,一睇就好鬼餓🤣⠀Toast食落勁脆口👻,充滿牛油香🧈!烘得啱啱好唔會過硬好難咬同切🔪😋。⠀裏面夾滿滑蛋🍳,面頭有啲芝士碎🧀,食落滑蛋嫩🧡,但就唔太食到芝士味🤔。⠀要讚嘅係入面有蜜糖芥末醬🌞,酸酸甜甜令成個toast冇咁單調同食落冇咁膩。⠀⠀🥓滑蛋芝士煙肉盒子吐司🍞 $35本身以為會有好多煙肉夾係入面🥓,但原來只係得面頭果兩塊🤥。⠀🍞toast、🍳滑蛋同醬同上面講果個一樣,但煙肉煎得幾香唔會好燶,都唔差😛。⠀⠀☕️Iced Latte 好一般,好淡好淡嘅咖啡味同冇咩奶味,啲冰融左會再淡啲🥺。⠀⠀🍵Iced Green tea latte 飲落甜甜地,有少少抹茶甘苦味 ,但唔太濃,不過不失。⠀

🧀三重芝士滑蛋盒子吐司 🍞$35
賣相好吸引,一睇就好鬼餓🤣⠀

🥓滑蛋芝士煙肉盒子吐司🍞 $35

☕️Iced Latte
好一般,好淡好淡嘅咖啡味同冇咩奶味,啲冰融左會再淡啲🥺。⠀

🍵Iced Green tea latte
飲落甜甜地,有少少抹茶甘苦味 ,但唔太濃,不過不失。⠀