趕住睇比賽,所以係到買左個三文治一直都好想食香芒雞肉所以今次即使見到marie rose crayfish都冇揀香芒雞肉有杏仁,雞胸肉,蕃茄,菜,香芒甜酸汁,咖哩汁我好鐘意佢地d sandwish有杏仁呀,口感好d嗎~雞胸幾好食,唔un,而且好多料菜同蕃茄都好新鮮,又唔酸香芒甜酸汁...其實甜酸味唔突出,芒果味都唔係好濃,有d芒果粒咁,芒果甜甜地最奇怪係咖哩汁...可能係distribute得唔好gwa,係食食下先有d咖哩味,又唔辣...可有可冇咁囉~+,service十分好..cashier係一個外國人。佢好有笑容同埋問佢當日會唔會再整sandwish,佢好禮貌講sorry,that's all for 2day~
趕住睇比賽,所以係到買左個三文治
一直都好想食香芒雞肉

香芒雞肉有杏仁,雞胸肉,蕃茄,菜,香芒甜酸汁,咖哩汁
我好鐘意佢地d sandwish有杏仁呀,口感好d嗎~
雞胸幾好食,唔un,而且好多料
菜同蕃茄都好新鮮,又唔酸