SORRY繼續都係食麵。。😂呢間越南野餐廳其實我食左多次架啦因為就係正NANA返工附近😗越南野來講佢份量都算好多 不單止河粉多 香茅雞翼都有五隻 包埋杯飲品都只係$47!外賣自取仲有9折 CP值極高✨✨✨-香茅雞翼湯河 $47首先講吓佢個河粉先 非常滑再配上佢個清湯 真係好夾😻食開辣嘅朋友係咪擔心清湯會好淡?唔會!因為店員會問你要唔要辣椒青檸 加左之後成碗湯河昇華了不少(都係我經常食嘅原因之一!)-然後講吓香茅雞翼 之前好似講過NANA唔太鍾意食煎炸野(但好似成日都食🙂)可能係佢香茅嘅關係 雞翼好香好脆 絕對唔係一大塊炸粉係上面 而且佢每隻雞翼都好大隻 雞肉亦夠嫩!係我不斷回頭的原因呢😽-而佢杯咖啡我都覺得有特別 應該係佢用隻奶既分別 咖啡飲落有果香(NANA仲覺得有啲似shisha會食到既味😂😂😂)絕對值得一試哈哈-整體來講係一個唔錯嘅午餐選擇 服務態度正常 食物CP值非常高 推薦喺附近返工可以試試佢✨
香茅雞翼湯河 $47

2021-04-20
$47 (Lunch)