2020-01-13 54 views
因為呢個星期六日要開工,所以約男友喺平日食晚飯補數☺️今日黎到廚十三酸菜魚.....食辣野就梗係要嗌凍嘢飲啦😆 我叫左杯巨峰提子梳打特飲,男友就揀咗芒果梳打特飲。酥炸無臉男👽好搞笑嘅餸名!實情係川菜menu經常出現嘅炸酥肉,炸得極之香脆,唔油膩亦冇肥膏!👍🏻隔壁小孩饞哭了🧒🏻👦🏻實情係炒椰菜!應該係因為用咗豬油去炒嘅關係,啲椰菜十分香口。店員好細心,炒緊嘅時候問我地想要爽口定淋身既口感,就番啲時間熄火🔥男友對呢一個炒椰菜十分欣賞,食完第二日都仲係度講返🤣主角就梗係酸菜魚啦,我哋嗌咗小辣,配料揀咗豆卜、土豆片同埋薯粉。魚肉鮮甜無骨,個湯都係飲得落口嗰種,而且好似張相見到咁冇乜油。不過呢個份量都幾大,我哋得兩個人其實冇乜可能食得晒😶三四個人食都仲得!

2020-01-09
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$355 (Dinner)