2018-03-22 176 views
是日來到mee...lemongrass,時間尚早不用等位。每次經過都見到好多人等位,終於今日黎試下先!皇室堡門口仲有傳單派,凡光顧送你一客馬來鬆餅同$10現金券!抵呀!入到餐廳,見有好幾枱食緊龍蝦大爆發喇沙,大大隻碗大大隻龍蝦,宣傳單仲話做緊半價,而家$84咋!諗都唔洗諗就叫呢個啦!相片同實物相乎喎!😍感覺好澎湃好豪華呀!湯底夠濃喎,裡面係正常份量既鴛鴦粉,好味喎,呢個份量一個女仔一定食唔哂!雖然隻龍蝦普普通通,但$84比呢啲野我,叫黎食下開心下,影張相又可以呃like,ok喎我覺得!必試!👍🏻仲叫左半隻海南雞,百零蚊,味道正常丫。呢碟就係送既馬來鬆餅,一啲都無欺場!送既無要求啦!我地兩個人最後都食淨左1/4塊鬆餅...好飽好滿足呀!呢間餐廳唔算貴,食物質素幾好呀,餐牌上既菜式又多款色,要再幫襯既餐廳呀!👍🏻
波士頓龍蝦喇沙

半隻海南雞

仲叫左半隻海南雞,百零蚊,味道正常丫。
馬來鬆餅
Type of Meal