2022-04-12 106 views
味道😋😋😋🌗環境😋😋😋🌗服務😋😋😋😋衛生😋😋😋😋抵食😋😋😋難得今日係對面海今staycation完,所以就去左位於大坑嘅肉骨皇,佢個位都幾唔就腳,行左一陣先到,由於疫情關係,好多野都冇得賣,所以都比較失望,不過都冇法啦!所以我地叫左個肉骨茶、咖哩雜菜、海南雞飯同洋蔥油酥餅,野飲叫左意米水,龍眼水同椰汁冰。肉骨茶藥味唔太濃容易入口,算係普普通通咖哩雜菜味道ok,但咖哩味唔太濃,但d餸飯食幾好味海南雞飯雞煮得岩岩好夠滑,但個飯就唔太夠味,不過加左佢個汁一齊食都ok洋蔥油酥餅雖然係人地眼中覺得未必好夠味,但我自己好鍾意,因為食到洋蔥嘅獨有味道,外層烤得好酥好焦香,好岩我口味總括黎講,味道中等!我可再試
味道😋😋😋🌗
環境😋😋😋🌗
服務😋😋😋😋
衛生😋😋😋😋
抵食😋😋😋

肉骨茶
藥味唔太濃容易入口,算係普普通通

咖哩雜菜
味道ok,但咖哩味唔太濃,但d餸飯食幾好味

海南雞飯

洋蔥油酥餅

總括黎講,味道中等!我可再試