今日姐夫話想食海鮮,請晒我地一家人食飯!咁出錢嗰位金主話想食海鮮,做細嘅梗係唔敢怠慢啦。🤣🤣🤣。。家姐揾左好幾間,終於都揾到間啱食lu~~yeah~~👍🏻👍🏻✌🏻✌🏻叫佢做馬拉松式絶對無攪錯,一個放題食足6.5個鐘,由5:30 - 11:30 真係有夠跨張。🤣🤣 真係好啱啲又想食又想狂吹水既朋友眾餐,包唔會俾人趕走。🤣🤣6:30 去到,因為太肚餓,所以未坐定就走去拎嘢食。😝😝✌🏻✌🏻睇睇外面有乜食先,熟食區有日式,中 式,海鮮,點心,沙律,炸物,中間又有好多打邊爐既菜,丸,麵等等係打邊爐時食嘅,仲有就係任飲既飲品同蛋糕🎂,地方唔係好大,但都齊全!😝😝未打邊爐之前,我太肚餓去左食壽司,個加州卷幾好食,沙律既菜同火龍果都幾新鮮,仲有隻炸蛋吞既都幾好食,仲有湯飲,幾好無乜味精。仲有啲鴨胸都幾好食,牛扒我家姐個豬女話幾好食,我唔食牛的,所以唔知,而家姐就話啲蒸蝦餃好食!😂😂 熟死都咁滿意,我地等齊人就叫邊爐湯底lu..... 其實湯底有好多款揀,不過某啲係要另外俾錢既,不過我地就無另外加錢啦!求其揀左個唔使加錢既湯底就算啦 (其實唔係求其,只係我家姐俾幾個我楝,我就話求其啦,所以最後唔知佢叫左

未打邊爐之前,我太肚餓去左食壽司,個加州卷幾好食,沙律既菜同火龍果都幾新鮮,仲有隻炸蛋吞既都幾好食,仲有湯飲,幾好無乜味精。仲有啲鴨胸都幾好食,牛扒我家姐個豬女話幾好食,我唔食牛的,所以唔知,而家姐就話啲蒸蝦餃好食!😂😂 熟死都咁滿意,我地等齊人就叫邊爐湯底lu..... 其實湯底有好多款揀,不過某啲係要另外俾錢既,不過我地就無另外加錢啦!求其揀左個唔使加錢既湯底就算啦 (其實唔係求其,只係我家姐俾幾個我楝,我就話求其啦,所以最後唔知佢叫左乜湯底😜😜😜😜)

其實每枱都有刺身船,一盤海鮮,仲有一盤貴牛 (唔好意思,因為唔食牛,所以真係唔知佢係乜牛😜😜} 送的,只係送一次,當然啦,menu 內既肉都可以任叫嘅,Yoyo~~

老實講,個刺身船真係麻麻,但我真心佩服師傅既刀工,墨魚可以切到透光😅😅,不過近排疫情關係,所以唔食刺身對我來講都無乜問題!✌🏻✌🏻個海鮮拼盤啲貝㲄類幾好食,幾鮮甜,又不魚同蝦我都無食,comment 唔到呀!🤣🤣🤣

其實食到呢個情度都飽到嘔㗎啦,所以其他menu 可以加既item 我地都無乜食過!不過幾飽都好啦,都要食甜品嘅。🤣🤣 蛋糕我就覺得佢唔係幾好食,款式都唔多,反而要自己擠嘅乳酪雪糕我覺得幾好食喎,不過個筒麻麻地!😝😝😝😝值得一題既係呢度既飲品款式都幾多!下次可以再約朋友來食lu~😂😂

BTW, 提提大家,食得晒先好嗌呀,唔好做大嗮鬼呀!😊😊👍🏻👍🏻