中環馬會入面原來有野食,lunch黎試試呢間靚靚餐廳🤩佢坐位唔多,個日想book位話已經full左,但留左d位比walk in客。餐廳入面裝飾都幾靚!單點左個吉列大蝦三文治$88,雖然影相唔係好影到佢咩黎,成堆野咁,但個味道好唔錯👍大蝦脆卜卜熱辣辣,個麵包烘過有牛油味,加埋d醬汁好夾好好食🤤叫左兩個餐,今日係粟米湯,都好好飲👍紐西蘭西冷蛋包飯配 日式咖喱(餐$196)呢度個蛋包飯好好食,個蛋好濃好滑。個牛望落都幾靚,但食落就有少少韌,都重牛味。🐮吉列豬扒蛋包飯配日式咖哩(餐$186)個豬扒都炸得好好,同埋好大塊🙈我地冇要餐飲,揀左兩個甜品—焙茶布丁燒—吉士布丁🍮呢兩個甜品好出色🥰🥰🥰好鐘意個焙茶布丁燒,上面係奶凍下面係蛋糕,唔會好甜,賣相又好靚👍推薦!
餐廳入面裝飾都幾靚!
吉列大蝦三文治
叫左兩個餐,今日係粟米湯,都好好飲👍

紐西蘭西冷蛋包飯配 日式咖喱(餐$196)

吉列豬扒蛋包飯配日式咖哩(餐$186)
個豬扒都炸得好好,同埋好大塊🙈
焙茶布丁燒 &吉士布丁🍮

我地冇要餐飲,揀左兩個甜品
—焙茶布丁燒
—吉士布丁🍮