星期日天氣勁好~有陽光之餘又涼涼哋💛所以就同朋友入馬灣行下~馬灣沙灘嘅旁邊有幾間餐廳~成日都望到但都無試過!望咗陣就決定試下呢間新開張嘅多國菜餐廳!坐低之後發現呢間係寵物友善餐廳💛好多人都帶埋毛孩一齊嚟食~🥰💛因爲係正午時間,我哋想坐得舒服d就揀咗indoor嘅窗邊位~有得望下沙灘之餘又唔怕曬~重要對住青馬大橋&汀九橋食lunch真心chill~餐廳嘢食選擇多~扒類、海鮮、pizza、意粉、中東菜...etc.🤤心大心細之下就叫咗1個小食、2個主食 & 2杯嘢飲~※炸魷魚圈 $65因爲烤排骨已經有薯條~小食就叫咗炸魷魚圈~勁香勁新鮮🤤外皮好酥脆~魷魚圈又好彈牙唔會乾噌噌~同朋友食到停唔到口🤣※Seafood Paella $198用圓鑊上嘅西班牙海鮮飯,上檯嘅時候重好熱!店員提醒我哋唔好掂到個鑊💛唔好睇少佢個份量!雖然望落好似唔太大份~但食落就覺得好多!燉飯好入味🤤海鮮配料都好多~面頭有大蝦&青口~燉飯入面重有魷魚&蜆肉🤤※Grilled Baby Pork Ribs $190上檯嘅時候俾佢嘅size嚇咗一下🤣有兩大舊勁大嘅烤排骨之外重有好多薯條!烤排骨整得好香好入味🤤好多肉又唔會好硬

心大心細之下就叫咗1個小食、2個主食 & 2杯嘢飲~

炸魷魚圈

炸魷魚圈 $65
因爲烤排骨已經有薯條~小食就叫咗炸魷魚圈~

Seafood Paella

Seafood Paella $198
唔好睇少佢個份量!雖然望落好似唔太大份~但食落就覺得好多!

Grilled Baby Pork Ribs

Grilled Baby Pork Ribs $190
烤排骨整得好香好入味🤤好多肉又唔會好硬/好韌~
佢重有配埋BBQ sauce~但唔洗蘸都好夠味了~

Iced American & Iced Cafe Mocha

Iced Cafe Mocha $42
Iced Americano $38