馬鞍山果頭其實都有好多好野食,今次去嘅呢間係專食韓國野——🌟釜山炸雞批薩🌟店舖係小店經營,但服務態度就特別有親切感,見佢餐牌有唔少正宗韓國風味,仲有呢到最出名嘅炸雞,好多都好吸引好想試🤩._.🐥|蜜糖芥末+雙重芝味(無骨)|🐥炸雞仲有好多口味選擇,仲要有得雙拼味道同埋有得揀有骨定無骨,我就揀咗唔辣嘅呢個雙拼組合,大大份上枱,炸到真係無舊都好香脆,無骨啖啖肉好正!蜜糖芥末醬係濕食,而雙重芝味係乾食,對於芝士控嘅我嚟講,雙重芝士簡直係我最愛,滋味得來又唔會膩💖·🥚|芝士蛋卷|🥚勁大條芝士蛋卷,仲要厚身大大舊,有成八舊,勁足料,裏面嘅芝士係滿滿,味道唔會好鹹,面頭仲有滿滿嘅茄汁同芥末醬,好惹味·🧀|芝士脆條|🧀外層金黃色好脆,咬一啖裏面嘅芝士係拉絲,作為芝士控見到拉絲嘅芝士又係勁滿足·🥘|煙肉炒年糕|🥘濕食嘅煙肉炒年糕,湯醬汁浸滿晒成個煲,醬汁好夠味,年糕完全沾滿晒醬汁,裏面啲材料都好豐富,仲有芝士腸係裏面·🤍|馬格利米酒 |🤍一大支,好正宗用韓式食法,將一整枝嘅馬格利米酒倒曬落金屬壺,再倒落金屬碗飲,好似去咗韓國咁有feel._.
._.
🐥|蜜糖芥末+雙重芝味(無骨)|🐥